DNA TEST DERMATOLOGY

obesitas

BIJZONDER GESCHIKT VOOR
Eczeem

Rimpels

Droge huid

Atopische dermatitis (extreem droge huid, eczeem)

Acné

Pigmentatie en Hyperpigmentatie

Sproeten

Jeuk

WAT IS HET ?

De ‘Dermatology Test’ analyseert 12 polymorfismen (een verandering van de code voor een bepaald gen die bij een dusdanig groot percentage van de populatie voorkomt dat niet meer van een mutatie kan worden gesproken) en die een toename of afname van risico op het ontwikkelen een bepaalde ziekte of aandoening veroorzaken.
De genetische analyse onderzoekt de genetische variaties in verband met o.a. de levensduur van cellen, weefsel structuur, pigmentatie, rimpels, cellulaire ontgifting en huid intolerantie.
De resultaten van de analyse geven informatie over de persoon of ze een kleiner of groter risico hebben (ten opzichte van het gemiddelde van de bevolking) hebben op verschillende terreinen zoals :

Productie van antioxidanten.
Elasticiteit van de huid en productie van collageen.
Hydratatie van de huid.
Pigmentatie van de huid en de weerstand tegen blootstelling aan de zon.
Atopische dermatitis.

De resultaten van deze test geven u gedetailleerde informatie over de eigenschappen van uw huid en het vermogen met betrekking tot antioxidanten, hydratatie en elasticiteit. Deze eigenschappen spelen een belangrijke rol in het proces van de veroudering van de huid.
Bovendien zal deze test u informatie geven op genetische risico op het ontwikkelen van o.a.  pigmentatie, sproeten en rimpels. Ook op het risico van het verkrijgen van atopische dermatitis (extreem droge huid, eczeem) en allergische rhinitis (o.a. hooikoorts)

Recente studies hebben aangetoond dat tot 60% van de huidveroudering factoren worden toegeschreven aan genetische factoren.

Het doel van deze genetische test is om u en uw professionele zorgverlener van informatie te voorzien over de dermatologische conditie van uw huid
U kunt hierdoor uw levensstijl aanpassen en corrigeren en de juiste behandeling voor uw huid bepalen.
De uitslag van de test en de informatie zal u helpen bij het verbeteren van uw levenskwaliteit voor de lange termijn en zal zeer nuttig blijken, want uw genen veranderen immers niet in tijdens uw leven.

Obesitas, diabetes mellitus type 2, arteriële hypertensie en stollingsproblemen kunnen allemaal leiden tot hart- en vaatziekten, die de meest voorkomende oorzaken van overlijden zijn.
Deze ziekten zijn verbonden: zij verschijnen en ontwikkelen zich op dezelfde manier en ze gaan vaak samen.
Tegenwoordig zijn ze het meest ernstige gezondheidsprobleem ter wereld. Deze worden bepaald door genetische en moleculaire factoren, als ook milieuomstandigheden en door de eigen gewoontes van het individu.

Genetische onderzoeken kunnen zeer nuttig zijn voor het vroegtijdig opsporen van aandoeningen. Op deze manier kunnen patiënten kiezen voor de beste behandeling en indien mogelijk, preventie maatregelen treffen. Deze test geeft toegang tot de genetische aanleg van de patiënt. Waardoor  men in staat is om beter actie te ondernemen, rekening houdend met de mogelijke ontwikkeling van bepaalde aandoeningen.

Het doel van deze test is om u van informatie te voorzien, om eventueel samen met een professionele zorgverlener uw gewoontes te corrigeren, aan te passen of te vernieuwen om zo uw gezondheid te verbeteren.
De uitslag van de test en de informatie zal u helpen bij het verbeteren van uw levenskwaliteit voor de lange termijn en zal zeer nuttig blijken, want uw genen veranderen niet in tijdens uw leven.

WAT KUNNEN WIJ HIERDOOR DOEN ?

• Om de staat van uw huid te leren kennen, en te weten hoe u het beste in de behoeftes van uw huid kunt voorzien.
• Om te begrijpen hoe uw huid zicht gedraagt bij blootstelling aan externe factoren (zonnestraling, hitte, kou, droogte, vochtigheid, etc.).
• Om bewust te worden van uw risico op het verkrijgen van bepaalde huid gerelateerde aandoeningen.
• Om een gezonde en jeugdig huid te verkrijgen.
• Om de kwaliteit van uw leven en uw algemene gezondheid te verbeteren.

Het is belangrijk om u erop te wijzen dat deze genetische analyse niet bedoeld is voor een diagnose, behandeling of het voorkomen van ziektes.
Het doel van dit rapport is puur informatief en mag niet worden gebruikt door de patiënt om medische beslissingen te maken zonder overleg met een professionele zorgverlener.

FACTOREN DIE VAN INVLOED ZIJN OP DE VEROUDERING VAN DE HUID
Productie van antioxidanten.
Elasticiteit van de huid.
Productie van collageen.
Opname van koolhydraten
Hydratatie van de huid.
Weerstand tegen blootstelling aan de zon.
Pigmentatie.
Sproeten.
Atopische dermatitis (extreem droge huid, eczeem) en allergische rhinitis (o.a. hooikoorts).
WAT IS COSMETISCHE DERMATOLOGIE

De huid is het grootste en meest complexe orgaan in het menselijk lichaam. Het weerspiegelt elk proces dat plaats vindt binnen elk individu.
Via de huid kunnen we bijvoorbeeld zien, of we goed eten en slapen, of juist het tegenovergestelde.

Dermatologie is het medisch specialisme dat zich toelegt op de studie van de structuur en functies van de huid, alsmede ziektes die daarop van invloed zijn en de preventie daarvan.

De afgelopen jaren hebben zich snelle ontwikkelingen voortgedaan op het gebied van de dermatologie met betrekking tot de toepassing van cosmetische huidverbetering producten. die ook bekend staat als Cosmetische Dermatologie.

Dankzij Cosmetische Dermatologie zijn we in staat om het uiterlijk van onze huid te verbeteren en het corrigeren van onesthetische aandoeningen veroorzaakt door verschillende factoren (milieu, veroudering, littekens (bijvoorbeeld door acne).

Met de genetische studies van advancedtestlab3d is een revolutie teweeggebracht op het gebied van huidbehandelingen met resultaten die tot nu toe niet mogelijk waren.

Voor de tijd van Cosmetische Dermatologie de cosmetische industrie slechts gereageerd op een aantal van de tekenen van huidveroudering. De huidige internationale merk producten geven zeer goede resultaten. Derma Care heeft een groot assortiment van deze producten waaronder de merken  DermaQuest, Priori, Hyacell en Jan Marini..

HET DERMATOLOGY RAPPORT BEVAT INFORMATIE EN RESULTATEN OVER
Oxidatieve schade aan de huid
Oxidatieve schade aan de huid veroorzaakt door laesies en ontstekingen
Veroudering van de huidcellen
Elasticiteit van de huid
Rimpels
Ontsteking van de huid
Huid hydratatie
Huidaandoeningen veroorzaakt door uitdroging
Pigmentatie en Hyperpigmentatie
Risico op verbranding door de zon
Risico op sproeten
Atopische dermatitis
• Atopische dermatitis bij kinderen
• Atopische dermatitis bij astma patiënten
• Atopische dermatitis en allergische rhinitis

HET RAPPORT IS BESCHIKBAAR IN DE TALEN :
Engels
Duits
Frans
Spaans
Portugees
Sloveens
Slowaaks
Thais
Meerdere talen zullen volgen

NEEM MONSTER

Met deze kit kunt u op een eenvoudige manier een speekselmonster nemen voor de DNA analyse

VERSTUUR EN ANALYSEER

Verstuur naar het laboratorium, zodat de genetica experts het DNA kunnen analyseren via geavanceerde genotypering technologieën

RESULTATEN EN DIAGNOSE

U ontvangt het complete rapport met een eenvoudige diagnose via de email
DNA Test Dermatology

Overwin je genetische barrières voor blijvend mooie en gezonde huid.
Bestel de DNA test in de webshop

WEBSHOP